top of page

Baby shoot

~ Puur ~ Authentiek ~ Tijdloos ~

Het eerste jaar van je baby vliegt voorbij. Het eerste jaar zit vol spannende mijlpalen. Elke maand zal je baby weer iets meer kunnen: rollen, kruipen, zitten, staan, lopen... De baby ontwikkelt het helemaal uit zichzelf.

Mijn doel is om deze bijzondere momenten voor jou vast te leggen en voor altijd deze herinneringen bij jou te houden.

 

Ik doe Fine Art en Lifestyle Baby reportages.

 

Fine Art Baby fotoshoot gebeurt meestal 2-4 keer in het eerste jaar (4, 7, 9 ,12 maand oud). Elke baby is uniek en iedereen heeft een “eigen” ontwikkelingstempo. Na de newborn periode is de volgende shoot tijd wanneer de baby makkelijk op zijn buik kan liggen. Dat is ongeveer na 4-5 maanden.

Daarna komt de zittende fase wanneer de baby zelfstandig kan zitten. Dat gebeurt rond 7-8 maanden. De volgende mooie periode is als de baby kan kruipen (8-10 maanden). En het laatste bijzondere moment in baby’s leven is de eerste verjaardag!

De “1-jaar” shoot foto’s worden vaak voor de uitnodiging voor de verjaardag gebruikt. Ik doe deze shoot het liefst met speelgoed en/of ballonen in mijn studio of buiten.

Ik doe geen Cake-Smash shoot.

Styling speelt een belangrijke rol in de Fine Art fotografie. Er wordt alleen met exclusieve natuurlijke props gewerkt. De Fine Art shoot kan bij mij in de studio of buiten in de natuur plaats vinden.

 

Lifestyle Baby fotografie is documentaire fotografie en wordt niet geregisseerd.

De reportage is gericht op jullie baby en gezin. Lifestyle Baby shoot kan gebeuren op elk moment in het 1e jaar van jullie baby. Jullie kiezen zelf wanneer het jullie het beste uitkomt.

De shoot vindt plaats bij jullie thuis of in jullie omgeving zoals speeltuin, bij de oppas, enz . Ik neem zelf geen props mee.

 

De werkwijze:

Mail mij voor het reserveren van een Baby shoot (Fine Art of Lifestyle).

Per e-mail bespreken we jullie persoonlijke wensen en kiezen de beschikbare data en tijd.

Aan de hand van jullie keuze overleggen we op welke locatie we de foto’s gaan maken.

Alle fotoshoots zijn op basis van vooruitbetaling.

Na het boeken ontvang je een factuur met het bedrag van de fotoreportage. Na betaling van deze factuur is de boeking definitief.

De Fine Art  Baby foto shoot zal ongeveer 1 uur duren.  Dat kan soms iets langer duren. Het is helemaal afhankelijk van de baby. Jullie baby bepaalt het tempo van de shoot.

 

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 4 weken de link naar jullie prive gallery waar jullie de foto’s kunnen bekijken en uitkiezen. De link naar de gallery blijft 1 week actief.

bottom of page