top of page

Bruidsfotografie

~ Puur ~ Persoonlijk ~ Emotievol ~ Tijdloos ~

Bruidsfotografie in het Noord-Nederland (Drenthe, Groningen, Friesland)

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Ik wens jullie alvast heel veel geluk en liefde toe.

 

De bruidsfoto’s zijn echt de meest waardevolle herinnering aan die grote dag. Deze foto’s zijn niet alleen voor jullie tweeën maar ook voor jullie kinderen en kleinkinderen. Jullie schrijven geschiedenis voor jullie gezin,  jullie familie.

 

Mijn doel is om zo persoonlijk mogelijk jullie trouwreportage te maken. Een reportage van zoals de dag was en alle belangrijke momenten van die dag, om die voor jullie vast te leggen en in een prachtig fotoboek te verwerken.

Willen jullie helemaal zeker weten of jullie de juiste fotograaf hebben uitgekozen, dan is de beste manier om een Love shoot (pre-wedding) te doen om met elkaar kennis te maken. ;)

 

De werkwijze:

Mail mij voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het gesprek bespreken we jullie persoonlijke wensen en het programma van de bruiloft.

Als jullie voor mij gekozen hebben, kunnen jullie het definitief maken door een reserveringsvergoeding van € 250,00 te betalen en het contract te ondertekenen. Na de betaling is jullie trouwdag definitief gereserveerd.

 

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 4 weken de foto’s. Nadat jullie de foto’s bekeken en goedgekuurd hebben wordt het fotoboek ontworpen en naar een professioneel fotolaboratorium gestuurd . Het fotoboek wordt binnen 4 weken bij mij afgeleverd.

bottom of page