top of page

Newbornshoot

~ Puur ~ Authentiek ~ Tijdloos ~

Van harte gefeliciteerd met de komst/ geboorte van jullie baby! Het is een bijzondere, mooie en spannende periode in jullie leven.  

 

Newborn fotografie is een VAK. De veiligheid tijdens deze shoot staat voorop! Er zijn veel essentiële momenten die elke newborn fotograaf goed moet weten. Ik doe nu al 7 jaar newborn fotografie. Ik heb een intensieve opleiding tot Newborn fotograaf in Nederland en in het buitenland gevolgd.

 

Ik doe Fine Art Newborn en Lifestyle Newborn reportages.

 

Fine Art Newborn fotografie richt zich op slapende baby’s. De newborn fotoreportage gebeurt op zeer korte tijd na de geboorte van de baby, in de eerste 2 weken. Mijn voorkeur is het om baby's te fotograferen tussen de vijf en veertien dagen oud. In deze periode slaapt de baby nog heel veel, heeft geen buikkrampjes en kan nog de opgekrulde houding aannenmen zoals in mama’s buik. De baby wordt in veilige newborn houdingen gelegd. Elke baby is uniek en iedereen heeft “eigen” favoriete poses. Er wordt niets geforceerd. Jullie baby is de baas!

Styling speelt een belangrijke rol in de Fine Art fotografie. Er wordt alleen met exclusieve natuurlijke props gewerkt. Er is een ruime keuze in mijn studio. Graag werk ik met rustige natuurlijke kleuren. De Fine Art shoot vindt plaats in mijn studio.

 

Lifestyle Newborn fotografie is documentaire fotografie en wordt niet geregisseerd. De baby wordt niet in een bepaalde houding gelegd. De reportage is gericht op jullie baby en gezin.  Lifestyle Newborn shoot kan gebeuren in de periode vlak na de geboorte tot dat de baby 6 weken oud is. Jullie kiezen zelf wanneer het jullie het beste uitkomt. De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Ik neem zelf geen props mee.

De newbornreportage wordt tijdens de zwangerschap gereserveerd.  

 

De werkwijze:

Mail mij voor het reserveren van een Newborn shoot (Fine Art of Lifestyle).

Vervolgens plannen we per e-mail een kenissmakingsgesprek.

Alle fotoshoots zijn op basis van vooruitbetaling.

Na het boeken ontvang je een factuur met het bedrag van de fotoreportage. Na betaling van deze factuur is de boeking definitief.

 

De Fine Art Newborn shoot zal ongeveer 3 uur duren (inclusief tijd voor voeding, verschonen, enz.) Dat kan soms iets langer duren. Het is helemaal afhankelijk van de baby. Jullie baby bepaalt het tempo van de shoot.

 

De Lifestyle newborn shoot zal ongeveer 2 uur duren afhankelijk van jullie wensen.

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 4 weken de foto's. 

bottom of page