• Elena Jongman

Newbornshoot in Hollandscheveld, Drenthe


Bijna een jaar geleden mocht ik de newbornshoot van een blije baby, het jongentje Xemm, in Assen doen. Wat was het leuk om te horen dat ik ook de newbornshoot van een prachtige baby, het meisje Ayla, uit dezelfde familie mocht doen. Dit waren twee mama’s, twee zussen. Echt gaaf om neef en nicht te fotograferen.


#fotograafDrenthe #fotograafAssen #newbornfotograafDrenthe #newbornfotograafAssen #newbornfotograafGroningen #newbornshoot #pasgeborenbabyfotografie #pasgeborenshootDrenthe #babyfotograaf #Hollandscheveld #Assen #Drenthe #newbornfotografieDrenthe #newbornfotografieGroningen #newbornfotografieAssen #newbornfotosDrenthe #fotograafnewbornAssen #newbornreportage #newbornreportage #newbornreportageAssen

21 views

Copyright Elena Jongman Fotografie © 2019