• Elena Jongman

Trouwen in de trouwjurk van je moederElk meisje droomt vast wel over een sprookjesachtige trouwjurk. Ik herinner me hoe ik het bijzonder vond om mijn moeders trouwjurk aan te passen en prinsesje te spelen.

Wil je iets speciaals en persoonlijks? Dan is misschien een trouwjurk van jouw moeder of van jouw oma is een goed idee voor jouw bruiloft. Sommige bruiden dragen de jurk zoals die is, de anderen maken kleine veranderingen zodat het precies bij hun smaak past.

Heb je ooit nagedacht om de trouwjurk van jouw moeder voor jouw grote dag te dragen?

Je kunt de jurk ook alleen voor een speciale fotoshoot dragen.

#Bolsward #bridalshootAssen #Bridalshootinkerk #bridalshoot #bridalshootGroningen #bridalshootDrenthe #bridalshootFriesland #trouwfotografieAssen #bride #Bruidsportret #bruidsreportageAssen #bruidsfotograafDrenthe #BruidsreportageFriesland #Sprookjesachtigbruidsportret #bruidsfotograafAssen #klassiekebruidsfotografie #bruidsreportageDrenthe #moederstrouwjurk #TrouwfotograafAssen #TrouwreportageAssen #TrouwreportageDrenthe #TrouwreportageBovensmilde #trouwenDrenthe #trouwenAssen

21 views

Copyright Elena Jongman Fotografie © 2019