top of page

5 reden om een zwangerschapsshoot te laten doen


1. Zwangerschap is mooi, bijzonder, vrouwelijk

Ik geloof dat de zwangerschap een geschenk van God is! Zwangerschap is een gelukkige, volstrekt unieke en met niets vergelijkbare periode in het leven van elke vrouw. Een zwangere vrouw krijgt een magische charme en een mysterie. Dus geniet van dit wonder en trakteer jezelf in deze periode.

2. Eenmaal weg is nooit meer terug!

Ik ken niemand die spijt heeft gekregen van een zwangerschapsshoot , maar ik ken genoeg vrouwen die er veel spijt hebben dat ze het niet gedaan hebben. Ook als je meer kinderen krijgt wordt het nooit hetzelfde. Jij bent anders, de zwangerschap verloopt anders, de buik is anders. Elke periode in je leven is uniek! Het is nooit hetzelfde.

3. Professionele foto’s zijn nooit hetzelfde als amateur foto’s

Natuurlijk, kan je partner of vriend foto’s van je bolle buik maken, maar een professionele fotograaf kan er een kunstwerk van maken. De professionele fotograaf houdt altijd rekening met het beste licht, de beste hoeken, effecten, en nog veel meer. De foto’s van jou in deze bijzondere periode worden in een verhaal, een gevoel, een kunstwerk vertaald.

4. Het is leuk voor jou, je partner en je oudere kind

De zwangerschap shoot gaat niet alleen over de toekomstige mama, maar ook over papa en misschien ook over de oudere kinderen. Deze bijzondere periode maken jullie samen mee. De fotoshoot, waarbij het hele gezin betrokken is, wordt met nog meer oprechte emoties en gevoelens gevuld. Het lijkt zo vanzelfsprekend en toch wordt het vaak vergeten. Deelnemen aan een fotoshoot is een geweldige reden om tijd door te brengen met je gezin. It’s real FUN!

5. Een herinnering niet alleen voor jou maar ook voor jouw kinderen

Misschien ben je nu onzeker of je een zwangerschapsshoot moet doen, maar denk ook aan de herinneringen voor je kids, die je achterlaat. Geloof mij, als dit voor jou nu niet belangrijk lijkt, maar als je kinderen groter worden willen ze zien hoe hun mama eruit zag terwijl ze binnenin groeiden.

bottom of page