top of page

Loveshoot Groningen, Drenthe, Friesland


Loveshoot is een romantische shoot met je geliefde. Gaan jullie trouwen of zijn jullie al getrouwd? Het is een leuke manier om jullie liefde vast te leggen.

Locatie

Kies voor een locatie die iets voor jouw betekent: stad of natuur. Misschien gaan jullie graag naar de zee, of wandelen jullie graag in het bos? Of zijn jullie echt stadsmensen en houden van stad? Ik wil graag jullie liefde op een persoonlijke manier vastleggen.

Kleding

Als jullie een locatie gekozen hebben dan is het de tijd om over de passende kleding na te denken. Als jullie voor de stad gekozen hebben dan is het belangrijk dat jullie kleding matched bij deze plaats. Willen jullie graag naar het bos of duinen? Dan wordt jullie kleding en schoenen natuurlijk anders. Mijn doel is alles in harmonie op foto’s te brengen.

Activiteit

Een loveshoot is een verhaal. Dat zijn geen losse beelden. Denk na wat jullie leuk vinden om samen te doen. Wandelen jullie graag met een hond door het bos? Hebben jullie misschien een gezamenlijke hobby zoals vissen, fietsen, reizen, enz. ? Het is de bedoeling om jullie verhaal zo persoonlijk mogelijk om te doen. Het wordt jouw Story!

Licht

Het avondslicht is heel romantisch en het creëert een intieme sfeer. Ochtendlicht is ook heel sfeervol. Ik doe een lovestory reportage graag op deze tijd van de dag voor de beste resultaten.

bottom of page