top of page

Het vinden van de perfecte trouwlocatie net over de grens


De trouwlocatie is een bepalend onderdeel voor de sfeer op jullie bruiloft. Willen jullie graag trouwen op een sprookjeachtige romantische locatie? Waarom niet kijken naar een ideale plek in ons buurland- Duitsland? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in Duitsland. De prijzen zijn vaak ook aantrekkelijker dan je denkt. Het is ook goed te bereiken met de auto. Op deze manier kun je ook jouw gasten een sprookjesachtige ervaring geven. Je kunt hier genieten van de prachtige natuur en de historische omgeving.

Mocht je willen trouwen in een kasteel, dan is het Wasserschloss Unsleben zeker een aanrader. Jouw bruiloft kan helemaal ingericht worden naar jouw wens.

In het waterkasteel van Unsleben is een intiem klein hotel aanwezig. Het is een ideale keuze voor jullie familie. Alles is op een plek.

De huwelijksceremonie kan buiten of binnen plaatsvinden. Het feest wordt op dezelfde locatie gehouden.

Het kasteel is een van de oudste en meest romantische gebouwen in Unsleben.

Wat betreft het papierwerk, kun je altijd in Nederland voor de wet trouwen en je houdt in Duitsland het ceremoniële gedeelte. Dat is natuurlijk het makkelijkste.

De eigenaar Viktoria spreekt 4 talen: Duits, Engels, Frans en Spaans.

e-mail: info@schloss-unsleben.de

#portretfotograafassen #BruiloftGroningen #spontaneBruidsfotografie #Landgoedbruiloft #BruidsfotograafGroningen #ongedwongenbruidsfotoreportage #highendbruidsfotograaf #Landelijkebruiloft #bruidsreportageDrenthe #bruidsreportageAssen #bruiloftophetplattelandDrenthe #BohobruiloftDrenthe #Initiemebruiloft #elopementwedding #trouweninhetbuitenland #Regenopjetrouwdag #trouwenGroningen #trouwfeest #landelijktrouwen #trouweninhetweiland #TrouwreportageDrenthe #trouwenDrenthe #TrouwfotograafDrenthe #trouwfotografie #Landelijktrouwen #trouwfotograafAssen #TrouwreportageAssen #trouwfotografieAssen #trouwenAssen #Trouwreportage #TrouwfotograafAssen #buitentrouwen #trouwen #elopementbruiloft #bruidsfotograafAssen #bruidsfotograafDrenthe #bohemianbruiloftDrenthe #trouweninkasteel #trouweninduitsland #trouwlocatiebuitenland #trouwlocatieduitsland #weddingphotographerDrenthe #WeddingphotographyAssen #weddingGroningen #destinationwedding #weddingNetherlands #weddingphotographerGroningen

bottom of page