top of page

Fine art baby fotoshoot in studio Assen


Drie maanden na de geboorte verandert jullie baby wordt in een mollige en schattige persoon. Op deze leeftijd zijn baby's ook langer wakker en zijn ze zich meer bewust van hun omgeving en reageren ze beter op familieleden. Dit is een magische kans voor mij om de ontwikkeling van je baby vast te leggen. Ik vind erg leuk om verschillende gezichtsuitdrukkingen, emoties te vangen. :)

De baby fotoshoot wordt meestal tussen 3 maanden en 9 maanden oud gedaan.

Elke fase van het eerste jaar biedt verschillende mogelijkheden voor de mooie fotos.

Op de leeftijd van 4 maanden oud kunnen baby's hun hoofd omhoog houden, en met ongeveer zes tot negen maanden, is baby in staat is om zelfstandig te zitten voor een foto. Zoals je je kunt voorstellen, is het het beste om de shoot te doen voordat de baby aan het kruipen is! :) Als de baby begint te kruipen, dan kunnen de ouders erg goed helpen om baby te vangen en terug op de plek te zetten.

De babyfotoshoot duurt meestal ongeveer 1 uur. De baby bepaalt het tempo, zodat jij en je baby allebei ontspannen blijven en samen plezier hebben, met voldoende tijd om een ​​pauze te nemen.

Wat te dragen

Ik raad eenvoudige kleding aan in effen kleuren. Vermijd kleding met drukke patronen of logo's, omdat dat alle aandacht van jullie kind weg kan nemen. Wat leuk voor een feestje of een uitje is niet altijd de beste keuze voor de fotografie. Er is ook (props) kleding voor jullie baby in de studio aanwezig.


bottom of page