top of page

Bruiloft stylisten: wat doen ze en heb ik er eigenlijk één nodig?


Het doel van de bruiloften stylisten is om jullie droom te realiseren. Ze denken met jullie mee over jullie droomhuwelijk en zorgen dat jullie bruiloft er van het begin tot het einde top uitziet. Ze maken gebruik van persoonlijke details die nooit hetzelfde zijn. Elke bruiloft is anders.

De bruiloft stylisten houden zich bezig met jullie gekozen thema: het kleurenpalet, decoraties, licht, plaatsing van de tafels en stoelen, bloemstukken, enz.

Dit werk alleen doen is het bijna onmogelijk, want alles uitvinden is nog maar het begin, wie maakt alle bloemstukken, koopt stoffen, hangt zware kunstvoorwerpen op, plaatst decoraties, een fotozone?

De bruiloft stylisten kijken naar alle elementen, kleuren en materialen om samen een mooi geheel te creëren. Ze zorgen dat de hele dag is een totaal plaatje wordt, een dag om nooit te vergeten voor jullie en jullie gasten.

Organisation || Portfolio bootcamp by BEST DAY EVER Events / Madame Poppy / Anouk fotografeert Styling & Flower design || BEST DAY EVER Events in collaboration with Elegant Events / Lovely & Planned / Suus Weddings & Events MUAH || Cindy for Bruid & Beauty Nederland Cake || Sugarlips Cakes Stationery || Studio Blauw Jurk || Ladonna Nijmegen Venue || De Hazelhof Bruidspaar || Sergei & Ina

bottom of page