top of page

Wie ben ik?

~ levensgenieter ~ traveler ~ natuurliefhebber ~ koffie-& chocoladeverslaafde ~ Apple fan ~

Ik ben Elena Jongman, een professioneel portret fotograaf in Assen met een fotostudio aan huis.

 

Na jarenlang met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik diverse cursussen en workshops van “guru’s” in de fotografie in Nederland en in het buitenland gevolgd.

 

Ik ben in Kirgizië geboren en getogen, maar ik heb ook een paar jaar in Noorwegen gewoond. Daar komt mijn liefde voor de natuur waarschijnlijk vandaan.  Mijn leven in het buitenland heeft mij een rijker mens gemaakt. Ik zie hoe verschillend mensen zijn en waardeer het bijzondere in ieder mens. Sinds 2006 woon ik in Nederland.

 

In maart 2013 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Lucky me! :)

 

Mijn stijl is authentiek, puur, romantisch.

Ik maak graag gebruik van het daglicht en de prachtige natuurlijke omlijsting die de natuur biedt. Ik werk graag op locaties zoals velden, strand, duinen, bos en bij jullie thuis, waar je je op je gemak en veilig voelt. 

 

Met elke shoot probeer ik om de persoonlijkheid van elke mens in beeld te brengen. Mijn doel is de ECHTE JOU in beeld te brengen. Ik ga op zoek naar de echte emoties, connecties en liefdevolle energie tussen jullie zodat jullie van de tijdloze en emotievolle foto’s nog jaren lang blijven genieten. Ze zijn niet alleen voor jullie maar ook voor de volgende generaties. 

zee-38.jpg
bottom of page