top of page

Zwangerschapsshoot

~ Puur ~ Persoonlijk ~ Emotievol ~ Tijdloos ~

Van harte gefeliciteerd met de komst van jullie wonder!

Het is een bijzondere en mooie periode in jullie leven.

De zwangerschapsreportage gaat niet alleen over de verandering van jouw lichaam maar ook over de connectie, de nieuwe energie in het gezin in deze periode. Mijn doel is dat in de foto’s te laten zien en niet de hand-hartjes, baby kleertjes, muisjes, of strikjes op je buik. De allermooiste foto’s zijn de foto’s waar je helemaal jezelf kunt zijn! Alles wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten.

Ik zorg dat de shoot een feestje wordt… jouw feestje. ;)


De beste tijd om een zwangerschaps fotoshoot in te plannen is rond 7-8 maanden van de zwangerschap, maar het is heel individueel en afhankelijk hoe de zwangerschap verloopt. Wacht niet tot de buik te groot wordt en het moeilijk wordt om te bewegen.

Graag tijdig te plannen, op zijn minst een paar weken voor de fotoshoot.

Omdat het weer soms niet goed voor de reportage kan zijn is het goed om de fotosessie niet al te laat in te plannen, zodat we nog ruimte hebben om het een paar dagen te verzetten.

 

De werkwijze:

Mail mij voor het reserveren van een zwangerschapsshoot.

Per e-mail bespreken we jullie persoonlijke wensen en kiezen de beschikbare data en tijd.

Aan de hand van jullie wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie die bij jou past (platteland, bos, strand, stad, bij jullie thuis, enz.), we de foto’s gaan maken. Het is ook mogelijk om foto’s bij jullie thuis om te maken. 

Alle fotoshoots zijn op basis van vooruitbetaling.

Na het boeken ontvang je een factuur met het bedrag van de fotoreportage. Na betaling van deze factuur is de boeking definitief.

 
De shoot zal ongeveer 1-1,5 uur duren. Het gouden uur is de beste tijd voor de shoot (’s ochtends of ’s avonds op de tijd als de zon laag staat).

Het is mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

 

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 4 weken de link naar jullie prive gallery waar jullie de foto’s kunnen bekijken en uitkiezen. De link naar de gallery blijft 1 week actief.

bottom of page