top of page

Newbornshoot in Assen, Drenthe


Het is alweer twee jaar geleden dat ik "grote" broer Robin mocht vastleggen met een newborn shoot. Dit jaar heb ik dit prachtige zusje Emma mogen ontmoeten. :) Ik vind het heel belangrijk om een foto van broertjes en zusjes tijdens de newborn fotoshoot te maken. Voor mij is dat een “MUST HAVE” foto.

Het komt vaak voor dat er een leeftijdsverschil van 2-4 jaar is tussen de kinderen in een gezin. De uitdaging voor de fotograaf is om een foto van peuters en/of kleuters te maken samen met een newborn broertje of zusje. Ik heb altijd wel een paar ideeën hoe ik dat zou kunnen doen. Als het voor één kind een goed idee kunnen zijn, dan zou het voor een ander helemaal niet het geval kunnen zijn. Wat ik wel zeker weet is dat je NOOIT druk op het kind mag leggen. Het moet leuk zijn en leuk blijven.

Robin en Emma deden het heel goed zonder bijzondere inspanning. :) Het zou heel mooi zijn als elke fotoshoot op zo'n manier kan verlopen!

bottom of page