top of page

Family fotoshoot als cadeau


Wat zou je als verjaardagscadeau of huwelijksjubileum cadeau voor jouw ouders willen geven? Je wilt iets waardevols en persoonlijks geven waaraan je ouders nog jaren lang veel plezier zullen beleven. Een familie fotoshoot als verrassing is een leuke manier om dat te doen. De familieshoot is een prettige ervaring om samen voor de camera te verschijnen en als resultaat de foto’s van de hele familie te hebben. Hoeveel foto’s van de familie hebben jullie? Hoe vaak doen jullie iets gezamenlijk met iedereen van de familie?

Ik had nooit gedacht dat dit soort shoot in Nederland zeer gewaardeerd is. Ik heb de laatste 3 jaar zoveel families ontmoet, zo veel persoonlijke verhalen gehoord en families met de foto’s blij kunnen maken. Mijn doel is om mensen waardevolle tastbare herinneringen te geven.

bottom of page