top of page

Zes redenen om een verlovingsshoot te hebben


Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Er is zoveel voor jullie grote dag dat nog geregeld moet worden. Deze tijd is vol spanning, slaaploze nachten maar ook met veel blijdschap en vreugde. Het is superleuk om mooie foto’s in deze bijzondere voorbereidingsperiode te hebben.

Ik kan 6 hoofdredenen noemen waarom een loveshoot leuk en nuttig is.

1. Je trouwfotograaf beter te leren kennen

De verlovingsshoot is een perfecte manier om je fotograaf beter te leren kennen. De fotograaf wordt geen 'vreemdeling' meer op jullie trouwdag, die je foto's gaat maken, maar een 'vriend'. Maak kennis met zijn persoonlijkheid en zijn manier van werken, zodat je je comfortabel genoeg voelt en je ernaar uitkijkt om voor de camera van hem te staan op je trouwdag.

2. Je fotograaf maakt kennis met jullie

Voor de fotograaf is het ook een super gelegenheid om jullie als persoon en jullie karakter te leren kennen. Het is een leuke manier om te kijken hoe jullie met elkaar omgaan en communiceren. Wat voor temperament hebben jullie. Zijn jullie serieus en rustig of misschien juist niet. Hoe reageren jullie op de camera. Hoeveel coaching hebben jullie tijdens de shoot nodig. Het is allemaal nodig om jullie foto’s zo persoonlijk mogelijk om te maken.

3. Oefenen voor de grote dag

Hebben jullie nog nooit een professionele shoot gehad? Dan is deze shoot een geweldige kans om vertrouwen te wekken en comfort te creëren voor de camera.

4. De foto’s voor een trouwkaart, gastenboek, slideshow

De foto’s van de loveshoot worden vaak voor een trouwkaart, gastenbook, programma van de dag en veel meer gebruikt. Ik heb ook vaak de slideshow met de verlovingsshoot foto’s tijdens het feest gezien.

5. Maak er een leuke dagje uit van

De fotoshoot is altijd een leuke gelegenheid om iets leuks met elkaar te doen.

Wees creatief! Dat kan een wandeling in het bos, op het strand of ergens anders zijn. Dat kan een kermis, dierenpark, of pretpark bezoek worden. Wat vinden leuk om met elkaar te doen? Misschien vissen jullie graag of gaan jullie liever naar de danschool? Wat zijn jullie hobby’s? Wie zijn jullie?

6. Mooie foto’s voor jullie familiealbum

De mooie foto’s van jullie tweeën is leuk om te hebben voor jullie familiealbum, op een bureau of misschien op jullie profiel van social media. ;)

Gewoon doen!

#verlovingsshootGroningen #verlovingsshootDrenthe #verloving #trouwen #BruidsfotograafGroningen #BruiloftGroningen #bruidspaar #bruidsreportageDrenthe #engagementshootDrenthe #engagementshootGroningen #engagementshootFriesland #spontaneBruidsfotografie #persoonlijkeloveshoot #spontanelovefotoshoot #belovedshootGroningen #ongedwongenloveshoot #ongedwongenbruidsfotoreportage #winterseloveshoot #loveshootindesneeuw #belovedshootDrenthe #loveshootDrenthe #loveshootFriesland #belovedshootFriesland #verlovingsshootFriesland #loveshootGroningen #belovedshoot #trouwenGroningen #TrouwreportageDrenthe #TrouwfotograafDrenthe #TrouwreportageAssen #trouwenAssen #trouwfotograafAssen #trouwenDrenthe #trouwfotografieAssen #TrouwfotograafAssen #trouwfotografie #Trouwreportage #snowloveshoot #weddingphotographerDrenthe #weddingphotographerGroningen #WeddingphotographyAssen #weddingGroningen #modernstorytelling

bottom of page