top of page

Bruidsreportage in mei (Zeegse, Drenthe)


Hoe kiezen jullie een trouwdatum?

Uit mijn ervaring merk ik dat een aantal redenen hier een rol kunnen spelen. Dit zijn mijn grote drie.

  1. Het seizoen

Willen jullie dat alles groen wordt of alles gaat bloeien. Willen jullie misschien de tulpenvelden of magnolia in bloei? Welke bloemen willen jullie in het bruidsboeket? Houden jullie van de herfstkleuren? Houden jullie van de sneeuw en de winter feestdagen sfeer?

  1. Locatie

De locatie is ook gebonden aan het seizoen.

Welke tijd van het jaar is het beste is om daar te trouwen? Het is aan te raden de trouwlocatie ruim van tevoren te boeken. Veel locaties zijn 1-2 jaar van te voren al bezet. Soms moet je creatief zoeken en niet alleen naar de officiële trouwlocaties kijken. Er zijn heel veel bijzondere plaatsen in je directe omgeving , die jij gewoon niet kent. Doe daarom een goede research.

  1. Eigen plannen

De grote veranderingen in het leven zoals gezondheid van de familieleden, zwangerschap, verhuizing, vakanties, enz.


bottom of page