top of page

Elopement bruiloft in ParijsAf en toe hoor ik van een bruidspaar dat ze eigenlijk ergens anders willen trouwen dan in hun eigen stad of dorp. Velen dromen over hun bruiloft in het buitenland maar weten niet hoe ze alles moeten regelen en of de familie en gasten zo ver willen/kunnen reizen.

Is het realistisch? Is het echt te betalen? Ja, het is ook soms goedkoper dan in Nederland.

Er zijn aantal leuke en betaalbare wedding planners die hier in Nederland maar ook in het buitenland jullie droom kunnen realiseren. Jullie kunnen een grote of intieme bruiloft op jullie droom locatie hebben.

Dat kan ook een elopement bruiloft zijn met alleen jullie tweetjes of met jullie beste vrienden of familie. Durf te dromen! Het is jullie dag en het wordt maar een keer in jullie leven!


bottom of page